Vov at tænke – Du var her heller ikke da jeg vågnede…

Gallery Sapere Aude – august 2023

Som en opstart til min del af Copenhage Pride parade 2023, og Priden som helhed åbnede jeg udstillingen Vov at tænke – Du var her heller ikke da jeg vågnede #2.
Nummer 1 løb af stablen tidligere på året og 3. del er selve paraden, med seng på hjul og et hold af håbefulde søvnløse.

Af og til går nogen fra nogen uden at komme tilbage. Af og til bliver der meget stille når det sker. Lejlighedsvis bliver der fest og ballade. ”Du var her heller ikke da jeg vågnede…” er et aftryk i en hovedpude – et pudevor. Det er et suk af befrielse og et andet sted i byen et af fortvivlelse. Det er der hvor alting står stille og universet drejer endnu hurtigere end ellers. Det er håb, men håb om hvad? Den håbløse er lykkelig for han har opgivet og sover roligt om natten.
Det er savnet af det mistede barn. Den mistede forældre. Ven. Elskede. Trofaste fjende. Og nogen gange er det savnet af savn.
Og det er okay.
Du var her heller ikke da jeg vågnede, og alt efter hvem du er vil du heller ikke være her i morgen eller nogen andre dage ud i al fremtid. Det vil være smertefuldt og eller lykkeligt, men mest af alt er det et faktum.
Så tak, for at jeg fik min seng for mig selv da jeg vågnede. Kom igen en anden gang.

Vov at tænke ud af sengeboksen og kæmp for at trække vejret som den du er så andre kan gøre det samme i dybe eller lette drag alt efter behov.

Udstillingen består af billeder/ collager, papirarbejder, tekst og animation

Anmeldelse af udstillingen i Out & About:

https://outandabout.dk/redaktionen-anbefaler-15-8-kunstdebat-hvad-er-homokunst/